Telefon:+40 (753) 057 989
Adresa:Str. B.P. Hasdeu, Nr.57, Bl.H53, Ap.19, Zalau
Urmareste-ne:

HomeTermene si Conditii

Proprietate intelectuală

 1. La intrarea produsului in service, receptia se executa printr-o inspectie vizuala a acestuia. Clientul ia act de constatarile ulterioare efectuate in service in urma diagnosticarii produsului.
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor sau seviciilor de pe site-ul www.finisajezalau.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 3. SalZal Finisaje SRL (FinisajeZalau) nu isi asuma responsabilitatea eventualelor pierderi sau deteriorari ale datelor/ informatiilor stocate pe echipament. Ca sa fiti siguri de pastrarea datelor FinisajeZalau recomanda inainte de orice interventie in service back-up-ul de date.
 4. Prin acesarea site-ul www.finisajezalau.ro sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam sau confirmam sub nici o forma oricefel de informatie pe care il veti gasi pe acestea.
 5. Obiectul Contractului consta in diagnosticarea si in masura in care este posibil repararea de catre Prestator, la cererea si cu acordul exprimat scris sau verbal al Clientului, a echipamentului electronic mentionat in fisa de service, aflat in perioada de postgarantie (denumite in continuare “Echipament”).
 6. FinisajeZalau.ro (SalZal Finisaje SRL) se obliga sa diagnosticheze Echipamentul. Se obliga sa repare Echipamentul in cazul in care acesta a fost declarat reparabil in urma diagnosticarii si numai cu acordul expres al proprietarului Echipamentului, corespunzator cu pretul comunicat al reparatiei. Se obliga sa livreze proprietarului Echipamentului piesa defecta inlocuita numai la solicitarea expresa a acestuia facuta inainte de finalizarea reparatiei, in masura in care aceast lucru este posibil. Se obliga sa furnizeze proprietarului Echipamentului informatii privind interventia efectuata asupra Echipamentului. Nu raspunde pentru pierderea informatiilor sau datelor, precum si pentru orice prejudicii suferite de client in urma acestor pierderi, obligatia Prestatorului fiind numai de a repara echipamentul. Se obliga sa deblocheze echipamente care au fost protejate prin parole de catre client numai contracost si numai daca acest lucru este posibil.
 7. Clientul se obliga sa furnizeze FinisajeZalau.ro (SalZal Finisaje SRL) toate informatiile necesare si relevante legate de starea Echipamentului si manifestarea defectului reclamat. Se obliga sa utilizeze Echipamentul in limitele si in conditiile specificate de catre producatorul Echipamentului. Se obliga sa plateasca taxa de diagnosticare si/sau reparare catre FinisajeZalau. Se obliga sa transmita FinisajeZalau acordul sau refuzul, verbal sau scris, pentru repararea echipamentului. Se obliga sa achite contravaloarea remedierii echipamentului, precum si a tuturor taxelor imediat ce FinisajeZalau l-a anuntat ca produsul a fost reparat. Se obliga sa achite contravaloarea serviciilor prestate si facturate de Prestator; in caz contrar, Beneficiarul este de drept in intarziere, datorand Prestatorului penalitati de intarziere in cuantum de 0,5% pe zi de intarziere calculate la valoarea facturii scadente si neachitate. Daca clientul nu doreste repararea echipamentului de catre FinisajeZalau va achita taxa de diagnosticare si taxa de transport de la sediul FinisajeZalau la adresa Beneficiarului. Clientul poate efectua plata facturii prin virament bancar in contul prestatorului Raiffeisen Bank, IBAN: RO02 BTRL RONC RT04 9823 4301, in numerar sau cu cardul la receptia acestui.
 8. Clientul are obligatia de a ridica/revendica produsul atat de la SC SalZal Finisaje SRL (FinisajeZalau) avand CUI. 41013644 si J31/594/2019 din Zalau, Str. B.P. Hasdeu, Nr.57, Bl.H53, Ap.19, Zalau cat si telephonic la Nr. (+40) 740 052 551 in termen de 15 zile de la data la care a fost anuntat ca va fi expediat prin curier sau poate fi ridicat de la receptie. In cazul in care nu este ridicat dupa notificare pentru perioada ce depaseste 15 zile se va aplica o taxa de depozitare in valoare de 5 lei/zi. In situatia in care produsul nu a fost ridicat in termen de 90 de zile de la anuntare, clientul accepta sa renunte la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul ramanand in proprietatea FinisajeZalau.
 9. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. FinisajeZalau face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
 10. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 11. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 12. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 13. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 14. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 15. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate. Factura emisa catre Cumparator poate fi si cercitficat de garantie.
 16. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate FinisajeZalau isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel FinisajeZalau. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al FinisajeZalau, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 17. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 18. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, FinisajeZalau isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
 19. FinisajeZalau poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care FinisajeZalau are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 20. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de service, care sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.
 21. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii FinisajeZalau.
 22. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
 23. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 24. Dupa 15 (cincisprezece) zile de la achizitionarea unui  Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.
 25. Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul FinisajeZalau, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
 26. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept.  Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.  Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz FinisajeZalau poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

 1. In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

 1. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de CleanPCShop. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, FinisajeZalau va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.
 2. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea FinisajeZalau si/sau al angajatului/prepusului FinisajeZalau care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI CONFIDENTIALITATE

 1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client.
 2. Scopul colectării datelor este:
  • informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor, inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate;
  • de facturare și livrare a comenzii. Refuzul precizării datelor minime pentru efectuarea facturilor și livrare atrage anularea comenzii;
  • de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului (prin intermediul Cookie-urilor);
  • trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS).
 3. Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Operatorului  și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 2., excepție făcând:
  • abonarea la newsletter unde avem nevoie de consimțământul explicit realizat fie prin bifarea casetei de abonare disponibilă la înregistrarea pe site, fie printr-o cerere realizată ulterior prin intermediul site-ului sau prin email de către utilizator către operator sau de către operator către utilizator.
  • monitorizare automatizată prin intermediul Cookie-urilor și/sau alte soft-uri unde avem nevoie de acordul clientului/cumpărătorului/vizitatorului
 4. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Str. B.P. Hasdeu, Nr.57, Bl.H53, Ap.19, Zalau, Salaj, în atenția SalZal Finisaje S.R.L. (FinisajeZalau), vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  •  notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 6. De asemenea, FinisajeZalau poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai in scopurile menționate anterior, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și Serviciilor noastre, asiguratori, firme de creditare cu care FinisajeZalau a încheiat un parteneriat.
 7. Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
 8. FinisajeZalau va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.
 9. Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcuta de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțămantul prealabil scris al Vânzătorului.
 10. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.FinisajeZalau nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.
 11. Prin înscrierea în baza de date a FinisajeZalau, Clientul/Cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai FinisajeZalau: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii în vederea îndeplinirii obiectului Contractului încheiat între Cumpărător și Vânzător, precum și de agenții de stat, guvernamentale, atunci când legislația prevede acest lucru, cât și de alte companii cu care FinisajeZalau poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și/sau a Serviciilor etc.
 12. Prin complectarea email-ului la sectiunea Newsletter iti exprimi acordul de a prelucra datele tale si de a primi de la FinisajeZalau email-uri cu oferte promotionale.

RASPUNDERE

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
 5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre FinisajeZalau acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Frauda

 1. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.finisajezalau.rosau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.finisajezalau.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.cleanpcshop.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
 2. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a FinisajeZalau, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 3. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de FinisajeZalau, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FinisajeZalau asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al FinisajeZalau.
 4. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre FinisajeZalau si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea FinisajeZalau cu referire la acel Continut.
 5. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
 6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

PUBLICITATE

 1. Newsletterele FinisajeZalau sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de FinisajeZalau. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
 2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont sau trimite un formular de contact pe Site, si bifeaza abonarea la Newsletter isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
 3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Litigii

 1. Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Zalau, Romania.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.clfinisajezalau.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Preturile afisate pe site la sectiunea service nu includ TVA.
SalZal Finisaje SRL nu este platitoare de TVA.

HAI SA LUCRAM IMPREUNAoffice(@)finisajezalau.ro

PROGRAM
Luni - Vineri 8.00 - 17.00
Sambata - INCHIS
Duminica - INCHIS
ADRESA
SC SalZal Finisaje SRL
Str. B.P. Hasdeu, Nr.57, Bl.H53, Ap.19
Zalau, Salaj
TELEFON
+40 (753) 057 989
Suna-ne !!!
SCRIE-NE
office(@)finisajezalau.ro
contact(@)finisajezalau.ro

Site Creat si Gazduit de CleanPC

https://finisajezalau.ro/wp-content/uploads/2020/05/Web-Design-banner-OK12.png

CleanPC, 2020 © Toate Drepturile Rezervate